Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#Ірина Рудик

img
ВТМ: УСЕ, ЩО ТРЕБА ЗНАТИ
2022-08-04
Товари private label, як правило, виготовляє сторонній виробник, який не має прав на етикетку чи бренд, а власник торгової марки сам обирає дизайн продукту, логотип свого бренду, маркування, упаковку та всі інші творчі елементи. Продукти, які випускаються під власною торговельною маркою, часто можуть позиціонують як альтернативу товарам, що мають вищу ціну. Пандемія у 2020 році та воєнні дії в 2022-му посприяли тому, що велика кількість покупців під час ажіотажу вперше спробували private lab...
img
Що смачніша кутя на Різдво, то багатшим буде рік!
2021-12-28
Особливим святом  для українців  є  Різдво  Христове. Від  покоління  до  покоління  у кожній  родині  в різних  куточках  України зберігаються  та  передаються  традиції   святкування Різдва, підготовки до Святвечора, оформлення святкового столу та  приготування  символічних  страв. Ми можемо по праву пишатися тим, що кутя є нашою традиційною стравою. Незважаючи на зміну поколінь, вірувань та...
img
Різдвяний піст та харчування
2021-11-16
Різдвяний піст (також називається Пилипів піст) щороку незмінно починається і закінчується в один і той же час. Він починається 28 листопада після пам’ятного дня апостола Пилипа (27 листопада). Закінчується Різдвяний піст 6 січня перед Різдвом Христовим. Різдвяний піст не настільки суворий у харчовій помірності, як, наприклад, Великий. За суворістю він подібний до Петрового посту. За Церковним Статутом забороняються продукти тваринного походження: м’ясо, молоко та молочні продукти...
img
Топ найкорисніших сухофруктів
2021-10-25
Спосіб обробки фруктів варіюється залежно від виробника і різновидів. Наприклад, турецьку курагу протягом тижня сушать на сонці, а потім обробляють діоксидом сірки для знищення бактерій, захисту від комах і цвілі. Цей же елемент надає готовій куразі яскравого помаранчевого кольору. У процесі дегідратації майбутні сухофрукти втрачають близько 80–85% відсотків вологи. Для створення одного кілограма кураги знадобиться близько чотирьох кілограмів свіжих фруктів. Звідси і доволі високі ціни....
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.