#м'ясо
2024-05-29
Приготування на грилі – це не тільки спосіб готування їжі, але й ціле мистецтво. Ідеально приготовлений стейк, соковита курка або ніжна риба здатні стати справжніми кулінарними шедеврами. У цій статті ми розглянемо кращі техніки та поради для приготування цих страв на грилі, щоб ви могли радувати себе і своїх близьких смачними та корисними стравами.
Ідеальний стейк на грилі
Приготування стейка на грилі – це ціле мистецтво, яке потребує уваги до деталей та відбувається у кілька...
2023-06-17
З потеплінням на вулиці розпочинається гриль-сезон. В нас можете придбати як охолоджене м'ясо, так і напівфабрикати.
Зовнішній вигляд свіжого якісного м’яса: кірка підсихання блідо – рожева або блідо-червона; у розморожених туш червона, жир м'який, частково забарвлений в яскраво-червоний колір. М'язи на розрізі злегка вологі, не залишають вологої плями на фільтрувальному папері; колір від світло-рожевого до червоного.
Консистенція: на розрізі м'ясо щільне,...
2023-02-25
М'ясо — продукт щоденного вживання, тому й бізнес, що ґрунтується на продажі м'яса, — прибуткова ідея. Це пояснює і той факт, що навіть при падінні платоспроможності населення в умовах пандемії, в умовах війни на ринку м'яса та м'ясної продукції відзначається динамічне зростання. Криза не особливо позначилась на продажах м'яса та м'ясної продукції, а головною конкурентною перевагою м'яса є його ціна.
Головні переваги м’ясного бізнесу — висок...
2022-10-07
Що таке фарш? Це подрібнене на м’ясорубці чи вручну м’ясо, риба, картопля чи інші овочі, гриби, фрукти, лівер, сир. Основною характеристикою фаршів є їхня консистенція. Із них мають легко формуватися вироби. Не розпадатися і не розвалюватися при порціонуванні готових виробів. На сьогодні розроблена технологія м’ясних, рибних фаршевих мас.
У науковій літературі немає однозначного поняття «фарш» і «начинка», їхня класифікація не розроблена. У словниках...