Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#м'ясо

img
Як приготувати ідеальне м'ясо на грилі
2024-05-29
Приготування на грилі – це не тільки спосіб готування їжі, але й ціле мистецтво. Ідеально приготовлений стейк, соковита курка або ніжна риба здатні стати справжніми кулінарними шедеврами. У цій статті ми розглянемо кращі техніки та поради для приготування цих страв на грилі, щоб ви могли радувати себе і своїх близьких смачними та корисними стравами. Ідеальний стейк на грилі Приготування стейка на грилі – це ціле мистецтво, яке потребує уваги до деталей та відбувається у кілька...
img
Асортимент гриль-сезону м’яса та м’ясних напівфабрикатів та види смаження на грилю
2023-06-17
З потеплінням на вулиці розпочинається гриль-сезон. В нас можете придбати як охолоджене м'ясо, так і напівфабрикати.  Зовнішній вигляд свіжого якісного м’яса: кірка підсихання блідо – рожева або блідо-червона; у розморожених туш червона, жир м'який, частково забарвлений в яскраво-червоний колір. М'язи на розрізі злегка вологі, не залишають вологої плями на фільтрувальному папері; колір від світло-рожевого до червоного. Консистенція: на розрізі м'ясо щільне,...
img
Свіже м'ясо – один з основних критеріїв успіху при відкритті магазину
2023-02-25
М'ясо — продукт щоденного вживання, тому й бізнес, що ґрунтується на продажі м'яса, — прибуткова ідея. Це пояснює і той факт, що навіть при падінні платоспроможності населення в умовах пандемії, в умовах війни на ринку м'яса та м'ясної продукції відзначається динамічне зростання. Криза не особливо позначилась на продажах м'яса та м'ясної продукції, а головною конкурентною перевагою м'яса є його ціна. Головні переваги м’ясного бізнесу — висок...
img
Фарш, його види і страви
2022-10-07
Що таке фарш? Це подрібнене на м’ясорубці чи вручну м’ясо, риба, картопля чи інші овочі, гриби, фрукти, лівер, сир. Основною характеристикою фаршів є їхня консистенція. Із них мають легко формуватися вироби. Не розпадатися і не розвалюватися при порціонуванні готових виробів. На сьогодні розроблена технологія м’ясних, рибних фаршевих мас. У науковій літературі немає однозначного поняття «фарш» і «начинка», їхня класифікація не розроблена. У словниках...
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • »
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.