SPAR Нідерланди продовжує впровадження концепції громадського харчування The Tosti Club
SPAR Нідерланди продовжує впровадження концепції громадського харчування The Tosti Club
2021-08-19

SPAR Нідерланди продовжує інтегрувати популярну концепцію The Tosti Club в свою зростаючу мережу міських магазинів SPAR. Концепція «магазин у магазині» розширює асортимент пропонованих послуг громадського харчування, одночасно підвищуючи рівень гостинності для клієнтів. Мережа незалежних роздрібних продавців SPAR в Нідерландах продовжує зростати завдяки різноманітним рішенням для роздрібної торгівлі.

Розширення громадського харчування

Tosti Club, мережа швидкого харчування із асортиментом преміальних сендвічів, приготованих на грилі. Вона є однією з найбільш популярних концепцій повсякденної їжі в Нідерландах. SPAR Нідерланди придбали контрольний пакет акцій The Tosti Club в листопаді 2020 року, і відтоді концепція швидко впроваджується в магазинах SPAR по всій країні.

За словами генерального директора SPAR Нідерланди Джона ван дер Ента, це придбання стало логічним кроком для прискорення бізнесу оператора SPAR у сфері громадського харчування і подальшого підвищення його зручності. «Асортимент, який пропонує Tosti Club, відрізняється високою якістю і є типовим голландським продуктом. Сендвічі цілком можуть стати одним із наших фірмових продуктів», – сказав Джон ван дер Ент.

Перетворення

23 липня роздрібний торговець SPAR Джуст Деркс і його дочка Кім відкрили новий магазин SPAR на популярній у Неймегені вулиці Плейн 1944, головній площі міста. Останній міський магазин SPAR був перетворений з філії The Tosti Club. Тепер в ньому є асортимент продуктового магазину і пропозиція Tosti Club, що дає покупцям більший вибір і при цьому такий же теплий і клієнтоорієнтований підхід.

В Оттерло ритейлери SPAR Йохан і Сарон ван Лейенхорст представили клуб Tosti в своєму магазині, включивши в нього пропозицію «магазин у магазині». Їхні фірмові сендвічі на грилі преміум-класу мають успіх у покупців. «Щодо сендвічів у нашому магазині SPAR в Оттерло, то багато покупців готові за ними пройти кілька кварталів», – каже Йохан.

Сильна підтримка роздрібних продавців SPAR

SPAR Нідерланди надає своїм незалежним роздрібним торговцям різні рішення для роздрібної торгівлі в рамках своєї багатоформатної стратегії. У числі недавніх відкриттів – новий міський магазин SPAR в Гаазі, в центральному районі, населеному молодими сім’ями та одинокими молодими людьми. У магазині є каси самообслуговування, відкрита пекарня, свіжі продукти, а також модуль громадського харчування The Tosti Club.

Цим магазином керує 35-річний незалежний ритейлер Богдан Сканті, який пристрасно захоплений обслуговуванням клієнтів і недавно керував університетським магазином SPAR у Делфті. SPAR Нідерланди активно підтримував його мрію про відкриття нового бізнесу. «Ми хочемо пропонувати нашим клієнтам високоякісну продукцію в зручному для клієнтів середовищі. Цілі SPAR Нідерланди щодо полегшення життя для клієнтів, індивідуальному обслуговуванню, клієнтоорієнтованості і прихильності, безумовно, можна застосувати й до нашого магазину», – каже Богдан Сканті.

Інвестиції в роздрібну торгівлю

Незалежні роздрібні торговці Кор і Лідія Беке інвестували в модернізацію свого супермаркету SPAR в Мідделбурзі, щоб задовольнити зростаючі потреби клієнтів. Завдяки розширенню асортименту свіжих продуктів і впровадженню готових страв реконструкція поліпшила враження покупців від цього магазину, який був уперше відкритий майже десять років тому. Також 8 липня після розширення зони громадського харчування відкрився відремонтований супермаркет SPAR в Мільсбеке. Тепер клієнти можуть скористатися збільшеним вибором готових страв, які можна замовити в магазині або взяти із собою. Асортимент поповнився смачними салатами, сендвічами і свіжоприготованою піцою.

 

За матеріалами SPAR International