Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#корисні продукти

img
Історія розвитку та характер SPAR
2022-01-28
Напередодні 90-річчя бренду SPAR у 2022 році SPAR International поділився Бренд-буком SPAR, який пояснює нашу унікальну історію та окреслює, що означає SPAR. З 1932 року регіональні оптові та роздрібні торговці добровільно співпрацюють під брендом SPAR, щоб надавати покупцям досвід покупок світового класу. У 2022 році ми святкуємо 90-річчя бренду SPAR – історії успіху Нідерландів. Ідея отримати вигоду від співпраці та об’єднання місцевих ресурсів і глобального масштабу залишається...
img
Що смачніша кутя на Різдво, то багатшим буде рік!
2021-12-28
Особливим святом  для українців  є  Різдво  Христове. Від  покоління  до  покоління  у кожній  родині  в різних  куточках  України зберігаються  та  передаються  традиції   святкування Різдва, підготовки до Святвечора, оформлення святкового столу та  приготування  символічних  страв. Ми можемо по праву пишатися тим, що кутя є нашою традиційною стравою. Незважаючи на зміну поколінь, вірувань та...
img
Різдвяний піст та харчування
2021-11-16
Різдвяний піст (також називається Пилипів піст) щороку незмінно починається і закінчується в один і той же час. Він починається 28 листопада після пам’ятного дня апостола Пилипа (27 листопада). Закінчується Різдвяний піст 6 січня перед Різдвом Христовим. Різдвяний піст не настільки суворий у харчовій помірності, як, наприклад, Великий. За суворістю він подібний до Петрового посту. За Церковним Статутом забороняються продукти тваринного походження: м’ясо, молоко та молочні продукти...
img
Топ найкорисніших сухофруктів
2021-10-25
Спосіб обробки фруктів варіюється залежно від виробника і різновидів. Наприклад, турецьку курагу протягом тижня сушать на сонці, а потім обробляють діоксидом сірки для знищення бактерій, захисту від комах і цвілі. Цей же елемент надає готовій куразі яскравого помаранчевого кольору. У процесі дегідратації майбутні сухофрукти втрачають близько 80–85% відсотків вологи. Для створення одного кілограма кураги знадобиться близько чотирьох кілограмів свіжих фруктів. Звідси і доволі високі ціни....
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • »
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.