SPAR Ірландія об’єднується з капітаном національної футбольної команди для кампанії Better Choices («Кращий вибір»)
SPAR Ірландія об’єднується з капітаном національної футбольної команди для кампанії Better Choices («Кращий вибір»)
2021-07-05

SPAR Ірландія та капітан футбольної команди Республіки Ірландія Шеймус Коулман знову об'єдналися, щоб запустити літню кампанію Better Choices. Розширений асортимент Better Choices, доступний в магазинах SPAR по всій країні, пропонує більш здорову їжу і напої протягом усього літнього сезону.

Програма SPAR Better Choices, створена у співпраці з дієтологом Еллен Рош в 2016 році, допомагає клієнтам вибрати кращі продукти для їхнього способу життя. Крім продукції власної торгової марки SPAR, асортимент включає широкий вибір товарів від місцевих постачальників. Асортимент продуктів Better Choices, доступних зараз в більш ніж 400 магазинах SPAR по всій Ірландії, легко впізнати за зеленою наклейкою.

На додачу до вибору товарів у магазинах, SPAR створив онлайн-центр, щоб надавати покупцям рецепти і списки покупок.

Амбасадор Better Choices

Амбасадор SPAR Better Choices Шеймус Коулман, працюючий батько двох дітей, який цінує важливість здорового харчування. Виступаючи на старті кампанії, він прокоментував: «Як людина, яка завжди в русі, я розумію, що іноді буває важко зробити здоровий вибір «на ходу». Асортимент SPAR Better Choices - ідеальне рішення, що дозволяє зробити більш здорову їжу і закуски доступними по всій Ірландії без шкоди для смаку».

«Замість того, щоб купувати менше корисні снеки, пошукайте в магазині продукцію зі стікерами «Кращий вибір» і будьте спокійні, знаючи, що ви годуєте свою сім'ю здоровою їжею. Коли я планую барбекю з друзями і одноденні поїздки з дочками цього літа, SPAR буде моєю першою зупинкою».

 «Це літо унікальне, оскільки ми будемо проводити більше часу вдома і на відкритому повітрі, ніж будь-коли раніше, і тому нам потрібно більше джерел натхнення, коли мова йде про здорове харчування. Ось чому ми розширили асортимент наших магазинів за програмою SPAR Better Choices. Ми розмістили в нашому онлайн-центрі пропоновані списки покупок і рецепти, щоб зробити здорове харчування доступним для всіх», - додав Колін Доннеллі, директор з продажу SPAR Ірландія.

 

За матеріалами SPAR International