Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#риба

img
Як приготувати ідеальне м'ясо на грилі
2024-05-29
Приготування на грилі – це не тільки спосіб готування їжі, але й ціле мистецтво. Ідеально приготовлений стейк, соковита курка або ніжна риба здатні стати справжніми кулінарними шедеврами. У цій статті ми розглянемо кращі техніки та поради для приготування цих страв на грилі, щоб ви могли радувати себе і своїх близьких смачними та корисними стравами. Ідеальний стейк на грилі Приготування стейка на грилі – це ціле мистецтво, яке потребує уваги до деталей та відбувається у кілька...
img
Як відрізнити зіпсовану рибу від свіжої
2021-03-12
Народна мудрість говорить, що риба гниє з голови.  Однак життя доводить протилежне.  Риба може гнити з різних сторін, а також згубний процес може бути майстерно замаскований від покупців.  Як відрізнити зіпсовану рибу від свіжої і в яких випадках неякісну рибу можна «врятувати»? Перший різновид оселедця – це бочковий солоний оселедець.  Така риба вигідна тим, що її можна купити «очима».  Перш за все звертаємо увагу на розсіл, який, до реч...
img
Особливості та етапи заморожування риби
2021-03-05
Усі ми знаємо, що найкорисніша риба – це свіжа. Але риба є швидкопсувним продуктом.  Якщо її не приготувати через кілька годин після вилову, то риба починає проходити стадію задубіння і твердне.  Потім під дією мікроорганізмів її нутрощі розпадаються, це призводить в результаті до псування м’яса.  Щоб зберегти рибу свіжою, її необхідно заморозити.  Попри те, що цей спосіб здається  простим, але процес заморожування риби має величезну кількість особливостей та...
img
Риба – основна страва гурмана
2021-02-22
Як вибрати рибу для приготування страв Візуалізація свіжої риби має бути красивою, з морським запахом, світлими очима (не мутними), зябра червоного кольору, а луска блискуча. Щодо замороженої риби, то її обов’язково потрібно правильно розморозити (дефростувати). Дефростацію проводять у холодильній камері за температури від +2 до +6. Вона може тривати від п’яти годин до двох днів, залежно від виду, розмірів риби. Важливо уникнути різкого перепаду температури. Заборонено розморожува...
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.