#риба
                                    2024-05-29
                                    
                                        Приготування на грилі – це не тільки спосіб готування їжі, але й ціле мистецтво. Ідеально приготовлений стейк, соковита курка або ніжна риба здатні стати справжніми кулінарними шедеврами. У цій статті ми розглянемо кращі техніки та поради для приготування цих страв на грилі, щоб ви могли радувати себе і своїх близьких смачними та корисними стравами.
Ідеальний стейк на грилі
Приготування стейка на грилі – це ціле мистецтво, яке потребує уваги до деталей та відбувається у кілька...
                                    
                                
                                    2021-03-12
                                    
                                        Народна мудрість говорить, що риба гниє з голови.  Однак життя доводить протилежне.  Риба може гнити з різних сторін, а також згубний процес може бути майстерно замаскований від покупців.  Як відрізнити зіпсовану рибу від свіжої і в яких випадках неякісну рибу можна «врятувати»?
Перший різновид оселедця – це бочковий солоний оселедець.  Така риба вигідна тим, що її можна купити «очима».  Перш за все звертаємо увагу на розсіл, який, до реч...
                                    
                                
                                    2021-03-05
                                    
                                        Усі ми знаємо, що найкорисніша риба – це свіжа. Але риба є швидкопсувним продуктом.  Якщо її не приготувати через кілька годин після вилову, то риба починає проходити стадію задубіння і твердне.  Потім під дією мікроорганізмів її нутрощі розпадаються, це призводить в результаті до псування м’яса.  Щоб зберегти рибу свіжою, її необхідно заморозити.  Попри те, що цей спосіб здається  простим, але процес заморожування риби має величезну кількість особливостей та...
                                    
                                
                                    2021-02-22
                                    
                                        Як вибрати рибу для приготування страв
Візуалізація свіжої риби має бути красивою, з морським запахом, світлими очима (не мутними), зябра червоного кольору, а луска блискуча. Щодо замороженої риби, то її обов’язково потрібно правильно розморозити (дефростувати). Дефростацію проводять у холодильній камері за температури від +2 до +6. Вона може тривати від п’яти годин до двох днів, залежно від виду, розмірів риби. Важливо уникнути різкого перепаду температури. Заборонено розморожува...