#хлібобулочні вироби
2022-08-05
У літню спеку дуже швидко псуються деякі борошняні вироби, вони стають тягучими і швидко цвітуть. А причиною такого стану є картопляна хвороба хліба – найбільш поширене і небезпечне харчове захворювання.. Іноді виробники, торгові працівники та споживачі не знають, що хлібні вироби можуть «хворіти».
Як проявляється картопляна хвороба хліба?
Отже, краще відмовитися від вживання хліба в їжу, якщо після покупки з’явилися такі ознаки:
• м’якушка має...
2022-01-11
Пандемія COVID-19 посилила нашу соціальну ізольованість і звузила сферу нашого життя так, як ще рік тому ніхто й уявити не міг. Але блокування принесло й несподівану втіху: дуже багато хто став випікати хліб на заквасці.
Під час пандемії коронавірусу дещо виросли продажі хлібобулочних виробів як основного продукту. Під час самоізоляції люди почали активно пекти вдома (наприклад, влітку 2020 року онлайн-ритейлер «Ozon» повідомив про ріст продажів хлібопічок на 310%).
Хліб, випе...