Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#харчовіпродукти

img
Фабрика-кухня: ключовий фактор успіху у власному виробництві
2021-02-09
Фабрика-кухня – це підприємство громадського харчування з інноваційними технологіями і повним циклом виробництва, призначене для випуску напівфабрикатів, кулінарних і кондитерських виробів, постачання ними доготовельних підприємств, ресторанів, торговельних закладів. В основі проекту фабрика-кухня лежить чимало позитивних факторів:  безпечність продукту, багатозадачність, унікальний асортимент, бренд, єдина виробнича програма, гнучкість та логістична система. Що дасть фабрика-кухня...
img
Усе про салати
2021-02-05
Салат – це страва, що складається з маленьких шматочків, які можуть бути змішані з соусом або салатною заправкою. Салати включають у себе різноманітні продукти, зокрема овочі, фрукти, м’ясо, яйця, боби, зерна і, звичайно, сир. У зелених салатах використовують як базу зелень, зокрема салатну. Соус, який додають до салату для аромату і додаткового смаку, зазвичай називають заправкою. Більшість салатів подають холодними, хоча деякі в ресторанах – теплими. Салати можуть бути под...
img
Система продажів кулінарної продукції у торговельних закладах
2021-01-29
Як правильно організувати ефективний продаж кулінарної продукції в торговельних закладах? Існує низка закономірностей в поведінці споживачів кулінарної продукції, які надають можливість правильно сформувати стратегію продажів, а саме: – формування асортиментного переліку продукції; – ціноутворення; – мерчандайзинг кулінарної продукції; – управління продажами; – управління якістю. Певні закономірності в споживанні кулінарної продукції потенційним...
img
Інноваційні методи обробки харчових продуктів
2021-01-19
Усім відомо, що в процесі приготування кулінарної продукції харчові продукти піддаються обробці. Кулінарну обробку проводять задля надання продуктам властивостей, які роблять їх придатними для вживання в їжу. Залежно від характеру впливу на продукт її поділяють на механічну та теплову обробку.  Механічна обробка харчових продуктів протягом багатьох років не змінюється і здійснюється фізичними або гідромеханічними методами. А  ось теплова обробка  доповнюється суч...
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.