Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#сировина

img
Як підготуватися і успішно пройти перевірку Держпродспоживслужби
2022-01-05
Загальні вимоги до здійснення державного контролю з метою перевірки виконання вимог законодавства в сфері безпечності та якості харчових продуктів визначені у Законі України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин». Закон безпосередньо визначає правові та організаційні засади державного контролю, що здійснюється з метою перевірки дотримання операторами ринку за...
img
Чому в США «Кіндер-сюрприз» заборонено законом
2021-10-15
У свій час я була впевнена, що яйце «Кіндер-сюрприз» прийшло до нас, звичайно, ж з США, як і батончики «Марс» та «Снікерс». Однак згодом із подивом дізналася, що «Кіндер-сюрприз» у США взагалі поза законом. Так чому ж солодощі, які так полюбляють діти у всьому світі, заборонені в «країні капіталізму»? Оскільки яйця «Кіндер-сюрпризи» містять приховану іграшку всередині шоколадної оболонки, вони порушують федеральний закон...
img
Інфекційні хвороби: групи та способи передачі
2021-08-25
За даними Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у Вашингтоні, щороку три смерті з 10 стаються через інфекційні захворювання, а загалом у світі – 16% від усіх смертей. Інфекційні хвороби – це група захворювань, які спричиняються патогенними бактеріями, вірусами, рикетсіями, найпростішими грибками. Інфекційні хвороби поділяються на кілька груп. Кишкові інфекції – це величезна група інфекційних захворювань, причинами зараження можуть бути: бактерії...
img
Контроль за шкідниками: запобігання їхній появі, засоби профілактики та боротьби
2021-06-10
Запровадження комплексу заходів щодо контролю, профілактики та боротьби із шкідниками згідно із принципами, правилами і вимогами НАССР дозволяє суттєво скоротити ризики, пов’язані із безпекою продукту, а також захистити виробництво від біологічного забруднення. Шкідники – це будь-які організми, шкідливі для здоров’я людини, що завдають матеріальні збитки або заподіюють занепокоєння. Зазвичай до них зараховують дрібних гризунів, зокрема мишей і щурів, комах, зокрема мух, тарг...
    • «
    • 1
    • 2
    • »
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.