#власне виробництво
2022-08-05
У літню спеку дуже швидко псуються деякі борошняні вироби, вони стають тягучими і швидко цвітуть. А причиною такого стану є картопляна хвороба хліба – найбільш поширене і небезпечне харчове захворювання.. Іноді виробники, торгові працівники та споживачі не знають, що хлібні вироби можуть «хворіти».
Як проявляється картопляна хвороба хліба?
Отже, краще відмовитися від вживання хліба в їжу, якщо після покупки з’явилися такі ознаки:
• м’якушка має...
2021-03-15
Крафтова випічка – справжній прорив та досягнення останнього десятиліття. В буквальному значенні словосполучення означає «саморобний», «ручної роботи». На сьогодні це слово вживають для іменування продуктів харчування, зроблених вручну.
Крафтові продукти все частіше згадують у ЗМІ. Але не всі споживачі розуміють різницю між звичайними продуктами і крафтовими. Розберімося, в чому ж відмінність такої їжі. Зазвичай таке виробництво незначне, а партії обмежені. Саме...
2020-12-31
Випічка є одним із способів приготування їжі. Ще з давніх часів наші предки навчилися випікати хліб на розпеченому камінні та достойно оцінили користь і поживність такого продукту. Згодом випікання урізноманітнили різними рецептами. І в сучасному сьогоденні за допомогою духовки людство навчилося готувати справжні рецепти смачної та корисної випічки. Висока харчова цінність виробів полягає у високому вмісті жирів, вуглеводів і білків. Також у період Різдва та новорічних свят у б...
2020-12-21
Запорука міцного здоров’я та природного імунітету частково залежить від споживання якісних продуктів та повноцінного раціону. Не секрет, що в новому тисячолітті, змінилася культура споживання хліба та хлібопродуктів. Це частково пов’язано із тенденцією ведення «здорового способу життя», широкий вибір випічки на різний смак, регіонального попиту.
Але буває...