#безпека
2023-03-05
Плануєте відкрити свій власний магазин чи долучитись до франчайзингової мережі або відкриваєте новий магазин в уже існуючій мережі – організація безпеки торгового закладу має займати своє почесне місце в плані відкриття і бюджеті витрат. Відкладати на потім питання безпеки не варто оскільки це гарантовано призведе не тільки до небажаних результатів в показниках прибутковості, а й навіть може завдати непоправної шкоди іміджу торгового закладу.
Головною метою організації безпеки супер...
2022-07-01
Донедавна продуктовий ритейл України не надавав особливого значення питанням організації торгівлі в умовах воєнного стану, але все змінилося після 23 лютого 2022 року.
Організація безпеки торгового закладу, який функціонує в сьогоднішніх реаліях, вимагає внесення коригувань, змін та доповнень до основних своїх положень. Якщо алгоритми роботи із збереження товарно-матеріальних цінностей і грошових коштів особливих змін не потребують, то заходи, що скеровані на безпеку відвідувачів і персоналу,...
2022-01-05
Загальні вимоги до здійснення державного контролю з метою перевірки виконання вимог законодавства в сфері безпечності та якості харчових продуктів визначені у Законі України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин». Закон безпосередньо визначає правові та організаційні засади державного контролю, що здійснюється з метою перевірки дотримання операторами ринку за...
2021-12-22
Стрімкий розвиток мережевої торгівлі, різних форматів торгівлі (супермаркетів, мегамаркетів, гіпермаркетів) в Україні, поява інших форм торгівлі спонукають вітчизняних ритейлерів замислитися над одним з проблематичних питань, що постійно супроводжує товарообіг, – товарні втрати.
У попередній статті «75% крадіжок у супермаркеті здійснюється їхнім персоналом – міф чи реальність» було приведено приклад визначення втрат і їхнього розподілу. Втрати товарно-матеріальних цінн...