В Ірпені відкрили новий SPAR
В Ірпені відкрили новий SPAR
2023-03-25

Лише рік тому в Ірпені тривали бої, а військові з ЗСУ наближали завершення окупації та визволення міста, а вже сьогодні тут не тільки відновлює роботу бізнес, а й відкриваються нові супермаркети.

Так, 23 березня розпочав роботу новий SPAR. Площа торгового залу - 144 квадратних метри. У магазині працюють дві каси, щоб скоротити час очікування на розрахунок за покупки. Крім того, співробітники магазину готові надати якісну консультацію та допомогу з вибором продуктів.

Ірпінчани мають змогу придбати усі необхідні товари зокрема представлений широкий асортимент продуктів, включаючи свіже м'ясо та власну випічку. Враховано індивідуальні потреби гостей, тому у SPAR широкий вибір продуктів власного імпорту та власних торговельних  марок, які відрізняються від традиційних продуктів, що продаються в місцевих магазинах. У новому SPAR магазині в Ірпені гостей очікують не лише високоякісні продукти, а й привабливі та доступні ціни.

Також працює зона Food to Go - це зручний варіант для тих, хто хоче швидко перекусити та випити кави під час робочого дня чи відпочинку. Окрім того, у новому супермаркеті готують смачну піцу на будь-який смак.

Магазин розташований за адресою м.Ірпінь, вулиця Покровська, 5. 

Хочете стати нашим партнером-франчайзі - заповніть заявку та отримайте безкошовну консультацію. 

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.