Новий магазин SPAR відкрився у Тернополі
Новий магазин SPAR відкрився у Тернополі
2022-12-26

З 25 грудня магазин SPAR працює у Тернополі по вулиці Тролейбусна, 4г. Відвідувачі мають змогу придбати усі необхідні товари для дому.

Новий магазин розташований у житловому комплексі та має два виходи, що дуже зручно для гостей. Його площа 84 квадратних метри та функціонує дві каси.

Тут представлено чимало товарів власного імпорту та товарів власної торгівельної марки від кращих європейських виробників. Також є смачні тістечка та кава.

Магазин працює з 8 до 22 години.

Запрошуємо у новий магазин: м. Тернопіль, вул.Тролейбусна, 4г

Хочете стати нашим партнером-франчайзі - заповніть заявку та отримайте безкоштовну консультацію

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.