SPAR подарував дітям трішки дива та казки
SPAR подарував дітям трішки дива та казки
2022-12-19

Для дітей, які з родинами знайшли прихисток у Луцьку, а також для тих, чиї батьки зараз захищають Україну в «Адреналін Сіті» провели свято Миколая. Цьогоріч компанія SPAR International вирішила подарувати радість малечі, яка живе у країні, де йде повномасштабна війна.

Свято Миколая – чи не найочікуваніше в українських дітей та дорослих. Бо саме у цей день хочеться врити у диво і робити його для своїх близьких. З перших днів активної фази війни компанія SPAR розпочала допомагати тим, хто евакуювався, шукав прихистку та потребував підтримки. Так, було надано чимало продуктових наборів, в «Адреналін Сіті» та «Арт Хостелі» відкрили центр допомоги внутрішньо переміщеним особам, де наразі живе майже дві сотні людей, серед яких півсотні дітлахів.

Саме для них, а також для дітей, чиї батьки перебувають у лавах ЗСУ організували свято Миколая. Аніматори розважали малечі, залучали до ігор та співали пісень. Звісно, найпопулярнішою серед малечі виявилася «Ой у лузі червона калина».

Попри те, що діти були доволі різного віку усі чекали Миколая. І він не забарився, завітав у гості та перевірив усіх на чемність. Охочі могли розказати вірш, або ж просто поділитися доброю справою, яку вони зробили протягом року.

Звісно, отримали діти й подарунки. Окрім солодощів в кожного у пакунку був павербенк, адже цей прилад на часі. Чимало дітей, які зараз проживають у Луцьку з Донеччини, Сумської, Луганської, Харківської областей. В багатьох з них – дистанційна форма навчання. Тому мати заряджений гаджет важливо не лише для ігор, а й для можливості вчитися під час масових відключень.

Насамкінець діти подякували Миколаю та організаторам свята за позитивні емоції та сюрпризи.