П’ять нових магазинів протягом тижня: мережа SPAR зросла у грудні
П’ять нових магазинів протягом тижня: мережа SPAR зросла у грудні
2021-12-22

У грудні протягом тижня одразу у п’яти областях України з’явились нові магазини SPAR: Волинській (с. Княгининок, вул. Соборна, 66), Херсонській (м. Генічеськ, пр-т Миру, 30), Київській (смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія,13/1), Сумській (м. Лебедин, вул. Сумська, 92) та Івано-Франківській (с. Нижній Струтинь, вул. Грушевського, 120А). Усі торговельні заклади працюють за системою франчайзингу.

Магазини у Волинській, Івано-Франківській та Київській областях мають відповідно три, чотири та п’ять кас, відділи кулінарії, свіжого м’яса та Food-to-Go, де представлений широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу популярних у всьому світі: фірмових хот-догів, італійських паніні та піци. А також гаряча ароматна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою. Вони розраховані на великі сімейні покупки для всієї родини.

У Сумській та Херсонській областях торговельні заклади розраховані на швидкі покупки для дому та створюють максимум зручності для покупців, мають площу близько 100 квадратів та 2 каси кожен для обслуговування покупців, а також зону Food-to-Go для швидкого перекусу.

Також у нових магазинах SPAR діє програма лояльності DRUZI, що дозволяє покупцям відслідковувати накопичені та витрачені бонуси й економити на наступних покупках, бачити історію покупок та отримувати персональні пропозиції.

Завантажити додаток DRUZI можна за посиланням https://bit.ly/3vrRq0y

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.