Для школярів мережі "Наш Край" та SPAR організували веселий еко-захід та посадили разом дерева
Для школярів мережі "Наш Край" та SPAR організували веселий еко-захід та посадили разом дерева
2021-11-05

Представники мереж магазинів «Наш Край» та SPAR разом із учнями 13-ї школи міста Луцька висадили 30 туй. Дерева садили на завершення екологічної акції «Джойки», яка проходила у мережах з 25 серпня до 10 жовтня.

Нагадаємо, що Джойки – це невидимі еко-герої, які піклуються про нашу планету, знають все про сортування сміття та дбають про збереження її ресурсів. Картки з Джойками можна було придбати в магазинах SPAR та «Наш Край», а оживити через додаток та грати у ньому в цікаві та пізнавальні ігри, наприкінці яких гравцю видавали віртуальне насіння. Саме це насіння сьогодні школярі разом із вчителями та нашими представниками перетворили у справжні дерева.

Учні загальноосвітньої школи №13 у Луцьку виявилися одними з найактивніших під час акції. Вони виконали багато завдань з Джойками й відповідно отримали достатню кількість віртуальних насінин, щоб саме у їхній школі відбулось еко-свято, у якому школярі радо взяли участь. Вони навіть підготували власну галерею із малюнками улюблених еко-героїв.

Після уроків з допомогою вчителів та співробітників мереж «Наш Край» та SPAR діти висадили власну алею туй на території школи. Кожен позначив своє дерево, щоб доглядати за ним та спостерігати як воно росте, а деякі навіть отримали імена. По завершенню роботи біля школи на дітей уже чекали веселі змагання з цікавими та смачними призами.