Міжнародна мережа SPAR стала учасником Franchising Expo 2020 в Україні
Міжнародна мережа SPAR стала учасником Franchising Expo 2020 в Україні
2020-09-22

Міжнародна мережа SPAR бере участь у міжнародній виставці Franchising Expo 2020, яка проходить у Києві 22-24 вересня. Цей захід є єдиним бізнес-майданчиком в Україні для купівлі та продажу франшиз, підбору комерційної нерухомості та усього необхідного для старту власної справи.

Сфери франчайзингу, які представлені на заході охоплюють роздрібну торгівлю, громадське харчування, сферу послуг; компанії сектора b2b. Виставка охоплює всі аспекти франчайзингової схеми ведення бізнесу: українські та іноземні франшизи, обладнання для відкриття, консалтингові послуги, комерційну нерухомість та програми фінансування.

Виставка проходить одночасно з Форумом «Індустрія торгівлі». «Франчайзинг» і «Роздрібна індустрія» створюють унікальний синергетичний ефект, надаючи відвідувачам можливість в один час і в одному місці вибирати вигідний і надійний бізнес для себе і знаходити все необхідне для запуску бізнесу. Окрім того наша мережа та інші представники сегмента роздрібної торгівлі та HoReCa мають ще одну можливість встановити контакти з виробниками готової продукції, яка була широко представлена ​​на виставці фермерських контрактів.

Відвідувачі виставки - підприємці з України зацікавлені в придбанні франшизи і пошуку ділових партнерів.