Наприкінці серпня відкрилось три магазини мережі SPAR
Наприкінці серпня відкрилось три магазини мережі SPAR
2020-08-31

Наприкінці серпня відбулось відкриття трьох магазинів SPAR: у Івано-Франківській (смт. Перегінське), Волинській (м. Луцьк) та у Житомирській (м. Андрушівка) областях. Нові торговельні заклади працюють на умовах франчайзингу.

У смт. Перегінське магазин знаходиться за адресою  вул. Базарна,62. Його площа становить 227 м кв, працює 3-и каси, є відділи м’яса, власної випічки, кулінарії та зона Food to Go.

У м. Луцьк SPAR розташований за адресою Київський м-н,7, площа 115 м кв, а для обслуговування покупців працює 2-і каси та є відділ Food-to-Go.

У м. Андрушівка  теж розпочав роботу SPAR Express. Адреса магазину вул. Зозулинського, 20-А, площа 85 м кв, у закладі працює 2-і каси, є відділ власної випічки та зона Food-to-Go.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.