У Луцьку відкрився ще один супермаркет міжнародної мережі SPAR
У Луцьку відкрився ще один супермаркет міжнародної мережі SPAR
2020-07-17

17 липня на вулиці Львівській, 61 у Луцьку ми відкрили новий сучасний європейський супермаркет міжнародної мережі SPAR.

Широкий асортимент власного імпорту, фастфуд, запашна кава та відділ кулінарії з готовими стравами, власна пекарня, де печемо особливий хліб, свіже м’ясо, розширена зона гастрономії – все це яскраво виділяє наш магазин від конкурентів.

Магазин працює щодня з 7:00 до 23:00. Його площа становить 215 квадратних метрів, а для вас працює три експрес-каси та дві каси самообслуговування. У магазині є м’ясний відділ та зона Food to Go.

Ще однією фішкою нашого супермаркету є власна пекарня. Окрім різних видів домашньої випічки ми випікаємо подовий хліб, який можна придбати лише у магазині на Львівській.

А на вході у торговий зал ми створили затишний кавовий куточок, де встановили унікальний швейцарський кавовий апарат (як кажуть, такого більше немає у Західній Україні). Він може приготувати для вас не лише класичний набір кавових напоїв, а й широкий асортимент холодних коктейлів - перелік із 25 найменувань, який задовільнить найвибагливіших кавоманів. А також маємо хороший вибір чаїв, лимонадів та інших напоїв.

У новому магазині кожен зможе знайти не тільки традиційні товари для всієї родини, а й придбати свіже м'ясо та фарш, рибу гарячого копчення із власної коптильні, ковбаски та замаринований шашлик, заморожені напівфабрикати, салати, гарніри, м'ясні та рибні страви. А для тих, хто поспішає і хоче швидко перекусити, маємо чудовий асортимент хот-догів, бургерів, сендвічів та паніні.

Запрошуємо в гості!