Наприкінці червня відкрилось три магазини мережі SPAR
Наприкінці червня відкрилось три магазини мережі SPAR
2020-07-06

Наприкінці червня відбулось відкриття трьох магазинів SPAR: двох у Львівській області (м. Львів та смт. Східниця) та одного у Волинській (с. Світязь). Нові торговельні заклади працюють на умовах франчайзингу.

У Львові магазин знаходиться за адресою вул. Залізнична,19. Його площа становить 164 м кв, працює  2-і каси, є відділи м’яса, власної випічки та зона Food to Go.

У смт.Східниця SPAR Express розташований за адресою вул. Шевченка, 92-А, площа 95м кв, а для обслуговування покупців працює 2-і каси.

У с. Світязь теж розпочав роботу SPAR Express. Адреса магазину вул. Жовтнева,59-А, площа 102 м кв, у закладі працює 2-і каси.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.