У грудні мережа SPAR відкрила п'ять нових магазинів
У грудні мережа SPAR відкрила п'ять нових магазинів
2019-12-26

У грудні відбулось відкриття п’яти торговельних закладів міжнародної мережі SPAR у Київській, Івано-Франківській, Закарпатській, Вінницькій та Сумській областях на умовах франчайзингу.  

У Івано-Франківській області супермаркет SPAR розпочав роботу у смт. Рожнятів за адресою вул. Січових Стрільців,71. Його площа становить 259 м. кВ, на яких розмістились усі основні групи товарів, відділ власної випічки, також є зона Food-to-Go, а для обслуговування покупців працює три каси.

У  Київській області заклад запрацював у м. Бориспіль у форматі SPAR express за адресою вул. Київський Шлях,127б/7. Його площа становить 67 м. кВ, для обслуговування покупців є дві каси. Покупці можуть придбати усі необхідні товари, а також швидко перекусити у відділі Food to Go, де можна замовити сандвічі, паніні або круасани, а до них – запашну смачну каву.

У Закарпатській області супермаркет SPAR розпочав роботу у смт. Міжгір’я за адресою вул. Шевченка,73-А. Його площа становить 410 м. кВ, на яких розмістились усі основні групи товарів, відділ власної випічки, кулінарії та м’ясний відділ, також є зона Food-to-Go, а для обслуговування покупців працює п’ять кас.

У  Сумській області заклад запрацював у м. Суми у форматі SPAR express за адресою вул. Кооперативна 1а. Його площа становить 82 м. кВ, для обслуговування покупців є дві каси. Покупці можуть придбати усі необхідні товари, а також швидко перекусити у відділі Food to Go, де можна замовити сандвічі, паніні або круасани, а до них – запашну смачну каву.

У Вінницькій області магазин SPAR відкрився у м.Ладижин, за адресою вул. Кравчика,17-А. Торговельна площа магазину 220 м кВ, працює три каси для обслуговування покупців, є відділи власної випічки та Food-to-Go.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.