Стартувала Академія Власного Виробництва
Стартувала Академія Власного Виробництва
2019-11-13

Інвестиційна група VolWest Group зініціювала та започаткувала створення Академії Власного Виробництва, мета, якої постійне підвищення кваліфікації та професійної майстерності працівників мереж супермаркетів "Наш Край" та SPAR, покращення теоретичних та практичних навиків у професії, обмін досвідом.

12 листопада розпочалось перше дводенне  навчання, тема якого «Основи пекарського виробництва, технологія приготування випічки». Протягом цих двох днів працівники зможуть оволодіти навиками роботи пекаря,  підвищити теоретичні та практичні навички у виробництві хлібобулочних виробів та навчаться застосовувати нові знання на практиці в робочому процесі. Також поговорять про раціональне й повноцінне в якісному харчування, про систему HACCP та її застосування у виробничому цеху і дотримання правил виробництва. Навчання складатиметься з двох частин теоретичної та практичної.  

Лариса Фатєєва, провідний технолог напрямку власного виробництва: «Це чудова база для підготовки працівників, як для власних магазинів, так і для магазинів франчайзі, адже власні пекарні та власне виробництво користуються великою популярністю серед покупців. Вони яскраво вирізняють магазини та чудово доповнюють асортимент, створюючи затишну атмосферу у торговому закладі».