Віддайте перевагу сиру
Віддайте перевагу сиру
2020-12-22

Є на світі продукти надзвичайно смачні, є дивовижно корисні . Хоча перше не дуже часто поєднується з другим  виключення все ж таки існують. Таким  щасливим виключення є сир. Маса користі і задоволення чудово поєднуються у даному продукті. Це не просто їжа,  а певному розумінні культура, яка формувалася роками  у французьких, італьських та швейцарських селищах. Саме там виготовляють найсмачніші та найкращі у світі сири.

Сир цінували у всі часи і як страву  для повсякденного вжитку і як вишуканий продукт до святкового столу. Його споживали  у чистому вигляді, як закуска до різних вин і інших напоїв, на десерт, при приготуванні різних блюд та салатів.

Даний продукт унікальний сам по собі, бо може бути настільки різним, що важко собі навіть уявити.  Сир може бути зовсім ніжним, твердим, соленим солодким, гострим та прісним, надзвичайно дорогим і абсолютно доступним. І все одно він надзвичайно популярний. Доказом цього є той факт, що в наш час у світі існує понад дві тисячі сортів сирів. Це пов’язано з тим, що  сир в меншій  мірі впливає на рівень холестерину ніж масло, допомагає скинути зайву вагу. Також він є прекрасним джерелом вітамінів групи В, білків, здорових жирів та різноманітних мінералів таких як кальцій, фосфор, магній, цинк. Всі ці речовини є корисними і необхідними для нормального функціонування людського організму. Тому, якщо зранку, ви стоїте перед вибором чим  посмакувати, сиром чи круасаном – віддайте перевагу сиру!

 

Наталія Зубовецька, заступник комерційного директора мереж “Наш Край”|SPAR

За матеріалами ресурсу https://nashkraj.ua/