У Данії запрацював п’ятий магазин у рамках концепції SPAR International
У Данії запрацював п’ятий магазин у рамках концепції SPAR International
2021-03-05

SPAR Данія минулого тижня відкрила ультрасучасний супермаркет SPAR на вулиці Санкт-Конгенсгаде, відомої вулиці в центрі Копенгагена. Новий магазин пропонує у цьому жвавому районі міста розширений асортимент корисних продуктів і товари місцевого виробництва.

Асортимент SPAR Natural

Магазин пропонує великий вибір продуктів SPAR Natural. Цей асортимент, спеціально розроблений SPAR International та відповідає зростаючим потребам споживачів у виборі більш здорових та екологічно безпечних продуктів харчування. Концепція фокусується на веганських і вегетаріанських рішеннях і пропонує органічні, безглютенові, без вмісту пшеничні, молока та цукру варіанти.

CENSA Кавове рішення

SPAR St. Kongensgade включив рішення CENSA Coffee – це ще одне успішне впровадження після недавніх запусків CENSA Café в Росії і Саудівської Аравії. Універсальне рішення CENSA Coffee від SPAR International надає роздрібним торговцям повністю брендоване кафе-бариста і концепцію «кава на виніс».

Близька роздрібна торгівля

Крім здорового і зручного асортименту, в магазині представлений великий вибір високоякісних місцевих продуктів, відібраних підприємцем Джеспером Лаурсеном спеціально для SPAR. Таким чином покупці потрапляють у магазин SPAR світового класу з місцевою атмосферою.

Джеспер Лаурсен вважає своїм найважливішим завданням особисто привітати клієнтів і дізнатися їхню думку про асортимент супермаркету.

«Ми хочемо, щоб наші клієнти почувалися як вдома. Я вже зустрічав кількох місцевих жителів, які проходили повз магазин, і був радий чути, що вони задоволені появою ще одного супермаркету в цьому районі», – сказав Джеспер Лаурсен.

«Наші клієнти можуть розраховувати на сучасний і привабливий супермаркет з великим асортиментом продуктів, адаптованим до місцевих потреб», – сказав генеральний директор SPAR Данія Кім Шойєр Нільсен про новий магазин.

Відкриття магазину

Відкриття на вулиці St. Kongensgade знаменує собою п’ятий магазин SPAR Данія в Копенгагені. Запуск є частиною комплексного плану модернізації, який SPAR Данія ініціював 2019 року.

SPAR Teglholmen, відкритий в серпні 2019-го в Копенгагені, став першим супермаркетом SPAR, побудованим відповідно до нової концепції магазину SPAR International. Він здобув міжнародне і національне визнання, коли підприємець Ронні Боррегаард виграв Danish Retail Award-2020.

У травні SPAR Данія відкриє ще один магазин в Фредеріксбергу з розширеною зоною зручності, зокрема продукти на виніс, великий вибір фруктів і овочів, свіжовичавлені соки і концепцію SPAR Natural.

 

За матеріалами Spar International