SPAR Італія визнана Ритейлером року 2020-2021
SPAR Італія визнана Ритейлером року 2020-2021
2020-12-21

SPAR Італія, відома на місцевому рівні під назвою DESPAR, була визнана роздрібним торговим брендом року 2020-2021 у категорії «супермаркет».

Критеріями визначення були: ціна, асортимент, послуги, комунікації, зручність покупок та зовнішній вигляд. У такий особливий рік DESPAR Italia завойовує постійно зростаючу довіру клієнтів, зобов’язуючись забезпечити безпечну та постійну роботу магазинів SPAR по всій країні. Іншими факторами, що сприяли успіху SPAR Italy, були якість та різноманітність продукції власного бренду та ініціативи бренду, що додавали йому цінності для місцевих громад. Вирішальними факторами також були пропозиція товарів для здоров’я та добробуту Італії, а також її увага до сталості довкілля.

Престижна премія «Ритейлер року» була заснована в 2003 році в Нідерландах за ініціативи Q&A Research & Consultancy. В Італії нагороду почали вручати у 2008 році як «Роздрібний продавець року», і в даний час вона називається «Insegna dell’anno». Партнером Q&A в Італії є Беатріс Орландіні, власник SEIC-Studio Orlandini. Для цьогорічного видання в Італії організатори оцінили 543 торгові марки в різних категоріях, які охоплюють як харчову, так і непродовольчу торгівлю. На початку цього року італійські споживачі віддали понад 205 000 голосів. Концепція конкурсу випливає з бажання споживачів поділитися думкою щодо своїх улюблених магазинів (інтернет-магазинів). Основна мета виборів – привернути позитивну увагу (ЗМІ) до роздрібної торгівлі. «Це визнання викликає у нас гордість та велике задоволення, оскільки підтверджує, що наші основні цінності повністю поділяються нашими громадами. За допомогою нашого нового напряму «Цінність нашого вибору» та нової комунікаційної кампанії до нашої 60-ї річниці DESPAR Italia ми хочемо підкреслити міцну довіру, яка пов’язує наші місцеві громади та наш бренд. Наші цінності відображають нашу пристрасть до якості, значення, яке ми надаємо місцевим традиціям, здоров’ю та добробуту, а також охороні навколишнього середовища ”, – сказав Лусіо Фочесато, генеральний директор DESPAR Italia.

За матеріалами SPAR International