SPAR Австрія розпочинає співпрацю з Too Good To Go
SPAR Австрія розпочинає співпрацю з Too Good To Go
2021-02-10

SPAR  – перший найбільший роздрібний продавець продуктів харчування в Австрії, який став партнером компанії Too Good To Go (надто хороше, щоб викидати). Усі магазини SPAR Gourmet у Відні, Нижній Австрії та Бургенланді пропонують упаковки з продуктами, термін придатності яких наближується до завершення, за третину роздрібної ціни. Пропонують ці пакети через додаток Too Good To Go. Клієнти можуть зменшити харчові відходи та отримати вигоду від знижки.

SPAR International і Too Good To Go у грудні 2020 року також оголосили про глобальне партнерство у боротьбі з харчовими відходами, яке охоплює загалом 13 ринків.

Регіональне охоплення

Після успішних випробувань у магазині SPAR Gourmet у Відні всі магазини SPAR Gourmet у Східній Австрії пропонують продуктові набори, в які входять хлібобулочні вироби, молочні продукти, свіже м’ясо, фрукти та овочі.

Пакети з продуктовим набором можна замовити через додаток Too Good To Go та забрати за 30 хвилин до закриття магазину. Вартість пакета складає 4,99 євро, тоді як первинна ціна на продукти становить не менш як 15 євро.

«Разом зі SPAR Gourmet і Too Good To Go наші клієнти можуть заощадити час і гроші», – сказав Алоїс Хубер, керуючий директор SPAR Австрія у Відні та Нижній Австрії.

Георг Штрассер, керуючий директор Too Good To Go Austria, додав: «Харчові відходи – одна з найсерйозніших екологічних проблем, з якими ми зустрічаємось. Компанія Too Good To Go дуже рада, що SPAR Австрія робить ще один інноваційний крок у боротьбі з харчовими відходами».

Зосередженість на скороченні харчових відходів

«Наприкінці дня, як правило, залишається невелика кількість хліба і випічки, молочних продуктів, м’ясного асорті, свіжого м’яса, фруктів та овочів. Ці продукти все ще придатні для вживання, але наступного дня їх вже не можна продавати. Так вони переходять до продуктових наборів Too Good To Go», – розповідає Алоїс Хубер.

Клієнти можуть дізнатися про кількість доступних пакетів і забрати їх у магазині, просто показавши підтвердження замовлення на своїх мобільних телефонах при оформленні запиту.

 

За матеріалами Spar International