Навіщо потрібна відеореклама?
Навіщо потрібна відеореклама?
2021-01-13

Відеореклама - відмінний спосіб брендингу. П'ять секунд відео можуть донести набагато більше інформації, ніж будь-який банер або стаття. За допомогою відео ви можете підвищувати лояльність користувачів, щоб вони з більшим задоволенням робили покупки. Залежно від цілей, відеореклама може: збільшувати впізнаваність бренду, залучати на сайт більше потенційних клієнтів,сприяти зростанню продажів.

В чому плюси  такої реклами?

Інтелектуальна

Відео- це інтелектуальний вид реклами.Воно не нав’язує людям товари, а просто пояснює всі їх переваги або описує шляхи вирішення конкретних проблем.Як показує практика такий вид реклами –дуже ефективний.

Добре запам’ятовується

Коли людина дивиться відеоролик, то інформація сприймається нею декількома шляхами і складається з картинки, анімації, звуку.Таким чином , те що говориться і показується у відеоролику –добре запам’ятовується

Викликає позитивні емоції.

Якщо історія розказана вірно і цікаво, то вона викликає позитивні емоції, що теж впливає на запам’ятовуваність і на прийняття рішення про покупку чи  використання  послуги.

Розказує просто про складне

Достатньо складні дані і великий об’єм інформації перетворюються завдяки відео , в просту візуальну форму, e зрозумілі  та  яскраві образи.

Працює 24 години на добу.

Відео, створено один раз ,  тривалий час і абсолютно самостійно буде приносити клієнтів. Якщо відео створено професійно і цікаво, то ним залюбки діляться з друзями. Вірусний ефект.

Закон сприйняття інформації.

Рух більше притягує увагу людини, ніж статична картинка.

Оксана Грищук, менеджер департаменту маркетингу мереж "Наш Край"|SPAR