Навіщо магазину продуктів сторінка у Facebook?
Навіщо магазину продуктів сторінка у Facebook?
2020-12-31

Кількість користувачів Facebook постійно зростає, в Україні більше 14 млн зареєстрованих користувачів. Це велика аудиторія користувачів з якою ви можете взаємодіяти.

Сторінка Facebook - це безкоштовна майданчик, за допомогою,  якої продуктовий магазин може охопити свою цільову аудиторію.

Причини зареєструвати сторінку у Facebook магазину продуктів:

  1. Це можливість прямої комунікації з клієнтом 
  2. Інформувати клієнтів про акції у магазині
  3. Збільшити продажі 
  4. Збільшити лояльність клієнтів
  5. Запуск рекламних кампаній

Що потрібно для створення сторінки у Facebook?

1. Особистий профіль Facebook. Для створення сторінки у Facebook потрібен особистий профіль. Інформація з вашого особистого профілю Facebook не з'явиться на сторінці Facebook, якщо ви самі не поділитися цією інформацією. Ваші профіль і Сторінка вважаються різними об'єктами на Facebook.

2. Категорія. Виберіть категорію сторінки Facebook. Використання опцій вашої компанії, залежать від обраної категорії.

3. Інформація про вашу компанію. Щоб використовувати сторінку максимально ефективно, з додаванням детальної інформації про компанії або організації, наприклад адреса, зону обслуговування, електронну адресу, номер телефону, сайт, години роботи, історію, зображення і т.д.. Підготуйте цю інформацію до моменту створення сторінки.

Статистика сторінки допоможе вам краще пізнати аудиторію і зрозуміти, який контент їй найбільше цікавий. Статистику сторінки Facebook у пункті статистики у меню Керування сторінкою.

Плюсом створення саме сторінки у Facebook є можливість запуску рекламних кампаній. З особистого профілю чи групи неможливо запустити рекламну кампанію.

Сторінка у Facebook може бути дуже ефективним інструментом для розвитку бізнесу.

Олександр Дідицький, провідний менеджер з маркетингу Інвестиційної Групи VolWest Group