Концепція зручності The Tosti Club: як це діє у SPAR Нідерланди
Концепція зручності The Tosti Club: як це діє у SPAR Нідерланди
2021-03-30

SPAR Нідерланди по всій країні об’єднує популярну концепцію зручності в міські магазини SPAR. Таке впровадження стало можливим після того, як  у жовтні 2020 року придбали контрольний пакет акцій у сфері громадського харчування The Tosti Club.

Пропозиція зручних рішень

Генеральний директор SPAR Нідерланди Джон ван дер Ент сказав: «Ми інвестуємо як в ресторани з франшизою, так і в рішення «магазин в магазині» для торговельних закладів SPAR, що сприяє більшій впізнаваності бренду. Клуб Tosti має міжнародний імідж, який сприяє нашому успіху». Пропозиція SPAR Нідерланди постійно реагує на зміну поведінки споживачів. Клієнти, які шукають продукти з собою, можуть скуштувати свіжоприготований сендвіч від The ​​Tosti Club або готовий салат разом зі смузі. Більш повна пропозиція Tosti Club включає гарячі напої, гарячі закуски і великий вибір бутербродів, і все це подається з якісним обслуговуванням, що робить бренд ідеально відповідним для SPAR.

Якість і сталий розвиток

З моменту свого заснування п'ять років тому клуб Tosti завжди приділяв пріоритетну увагу використанню якісних інгредієнтів у своєму меню. Фірмові страви місцевого виробництва доповнюють всесвітньо визнані продукти, дозволяючи легко адаптувати меню до більшої кількості покупців.

Ця універсальність є ще одним прикладом відповідності між двома брендами, оскільки SPAR Нідерланди адаптує свої пропозиції магазинів відповідно до профілю клієнтів у кожному місці. Громадське харчування – це сфера, яка часто сприяє збільшенню кількості харчових відходів. Клуб Tosti співпрацює з місцевими контактними зоопарками, щоб надати їм хлібні шкоринки, які підходять для вживання в їжу тваринами. Одноденний хліб продають у магазині зі знижкою, що ще більше знижує кількість харчових відходів. У партнерстві з Too Good To Go клієнти SPAR можуть купувати продукти з терміном придатності, що завершується, зі знижкою, що ще більше скорочує кількість харчових відходів.

 

За матеріалами SPAR International