Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#якість

img
Як компанії оцінити якість надання послуг своїм гостям
2023-02-17
Напевно, багато клієнтоорієнтованих бізнесів часто ставлять перед собою дане запитання. Але відповідь на цю проблему буде досить неоднозначною. Звичайно, надання якісного сервісу покупцям дуже важливо у час жорсткої конкуренції. Переваги якісного сервісу для компанії очевидні, а саме: виявлення «зон розвитку» та «зон ризиків» в якості обслуговування клієнтів; збільшення кількості постійних клієнтів; зростання рівня лояльності наших покупців; зростання вірог...
img
Що нового у НАССР (Codex Alimentarius)
2021-02-03
     У 2020 році Комісія Codex Alimentarius опублікувала довгоочікувані зміни першого Кодексу практики CXC 1-1969 «Загальні принципи гігієни харчових продуктів». Перший кодекс зазнав суттєвих змін. Наприклад, було вилучено додаток з описом Системи НАССР та Деревом рішень для визначення критичних контрольних точок. Натомість принципи та опис системи включено до тексту документа.     Також було опубліковано і CXC 80-2020 «Кодекс практики менеджменту хар...
img
Простежуваність – сукупність викликів чи низка можливостей для підприємства?
2021-01-12
 У стандарті CAC/GL 60-2006 (методичні вказівки CODEXALIMENTARIUS FAO-WHO)  Комісія Кодексу аліментаріусу надає таке визначення простежуваності: «Простежуваність – можливість відслідкувати рух харчового продукту на визначених етапах виробництва, переробки та розповсюдження».      Водночас формулювання терміна «простежуваність» наводиться також і в стандартах Міжнародної організації зі стандартизації (ISO), яка розглядає про...
img
НАССР щороку набуває все більшої актуальності
2020-12-30
НАССР  (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз небезпечних чинників і критичні контрольні точки) щороку набуває все більшої актуальності. Експорт вітчизняної харчової продукції на національний і європейський ринки неможливий без розробки та впровадження системи управління безпечністю.      Критична контрольна точка – це етап забезпечення «безпеки харчової продукції», на якому...
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.