Ікона норвезької кухні, символ її гастрономічної ідентичності, важлива частина культурної та національної спадщини країни – це все про гудбрандсдалсост. Солодко-солоний делікатес можна смакувати на сніданок, в обід і на вечерю. Норвежці ж його їдять щодня та багато.
Отже, знайомтеся – gudbrandsdalsost (гудбрандсдалсост, або gudbrandsdalen – гудбрандсдален), чи просто brunos...
Сирна тарілка поступово перетворюється на необхідний елемент вишуканого святкового столу і все більше набуває популярності в Україні. Вона не тільки стане окрасою столу, але й здивує гостей несподіваними поєднаннями, про які вони, можливо, ніколи б і не подумали.
Сирна тарілка – це асорті з оригінальних сортів сиру, нарізаного шматочками по 25–40 г. Сири мають бути розкладені на плоск...