#салати
2021-01-14
У 2020 році у зв’язку з пандемією ресторанному бізнесу довелося непросто. Для багатьох закладів стояло питання не як розвиватися, а як вижити. У 2021 році епідеміологічна ситуація і пов’язані з нею обмеження багато в чому продовжать диктувати свої правила. Тому пріоритетним трендом у гастрономічному світі залишиться максимальна клієнтоорієнтованість, а саме будь-якими способами задовольняти потреби потенційних покупців та замовників.
1. Інтернаціональна кухня
Багато людей...
2020-12-31
23-річний британський шеф-кухар Джага Рендлс з Корнуолла під час карантину підняв кулінарію на абсолютно новий рівень. Перебуваючи на самоізоляції в готелі, він готував собі апетитні страви за допомогою простої побутової техніки – кавоварки та праски. Креативність і вражаючі кулінарні навички талановитого хлопця викликали захоплення у самого Гордона Рамзі, знаменитого на весь світ британського шеф-кухаря. Курка з грибами у вершковому соусі, лосось з рисом, чизбургер та навіть крем-брю...