Мережа супермаркетів SPAR
  • Блог
    • Франчайзинг
    • Міжнародний досвід
    • Експерти радять
  • Інтернет магазин
  • Про нас
    • Про SPAR
    • Контакти
    • Новини
    • Магазини
  • Програма лояльності
  • Франчайзинг
  • Волонтерство

#м’ясні продукти

img
Що таке бастурма: користь і шкода
2021-07-15
Бастурма – в’ялене яловиче м’ясо, як правило, вирізка. Страва поширена в кухнях країн, що розташовані на території колишньої Османської імперії. Свіжу вирізку засолюють, потім кладуть під прес (натерши сіллю) для видалення зайвої вологи і надання форми, зручної для нарізки. Потім перекладають у суміш з часнику, меленого червоного і чорного перцю, а також спеції уцхо-сунелі, що має консистенцію рідкого тіста. Утворені шматки вивішують для просушування. Бастурму можна пригот...
img
Фует (ковбаса): смакові якості, особливості приготування
2021-06-22
Збираєтеся відвідати Іспанію, але не знаєте, що привезти з цієї дивовижної країни? Обійдіть боком традиційні магніти на холодильник та інші сувеніри та прямуйте відразу ж в ковбасний магазин. Найкраще, що можна привезти з Іспанії – гастрономічний сувенір, а саме фует. Ковбаса, яка практично не має рівних, тонка, суха і дуже смачна, стане відмінним подарунком для рідних і близьких, і залишить чудові враження від поїздки. Іспанська ковбаса фует: опис і смакові якості Історична батьківщ...
img
Яка різниця між хамоном і прошуто
2021-05-25
Гадаєте, хамон і прошуто – це одне і те ж? У принципі правильно: що там свиняча нога, що там. Але є один нюанс. А точніше кілька. І справа не у тому, що хамон – це іспанська назва в’яленої свинячої ноги, а прошуто – італійське. Справа у самій нозі. І в методі приготування, який у цих двох продуктів кардинально відрізняється. Почнемо з хамону. Цим словом називають м’ясо із задніх ніг свині. Саме задніх, оскільки м’ясо з передніх ніг свині іспанці називают...
img
Класифікація та асортимент ковбасних виробів
2021-04-21
Ковбасні вироби – готові до вживання м’ясні продукти з ковбасного фаршу, в оболонці або без неї, піддані тепловій обробці або ферментації. Як класифікують ковбасні вироби за показниками: За видом ковбасні вироби підрозділяються на варені, напівкопчені, копчені, сирокопчені, варено-копчені, сосиски, сардельки, ліверні ковбаси, сальтисон, кров’яні ковбаси, м’ясні хліба, паштети тощо. За видом м’яса – на яловичі, свинячі, баранячі, кінські, з м’я...
Наші контакти
ТЗОВ "Spar Україна Корп." Україна,43023, м.Луцьк,вул.Корсака Івана,1 Email: info@spar.ua Тел: 0 800 50 14 18 Privacy Policy
Ми в соціальних мережах facebook youtube instagram
© 2025 Розробка Softwest.net Всі права захищені.