#Пандемія
2022-01-11
Пандемія COVID-19 посилила нашу соціальну ізольованість і звузила сферу нашого життя так, як ще рік тому ніхто й уявити не міг. Але блокування принесло й несподівану втіху: дуже багато хто став випікати хліб на заквасці.
Під час пандемії коронавірусу дещо виросли продажі хлібобулочних виробів як основного продукту. Під час самоізоляції люди почали активно пекти вдома (наприклад, влітку 2020 року онлайн-ритейлер «Ozon» повідомив про ріст продажів хлібопічок на 310%).
Хліб, випе...
2021-08-17
Деякі роздрібні торговці використали останні півтора року для прискорення планів повороту та скорочення безплідних активів, поки на Уолл-стріт не спостерігали за цим так уважно.
Такі компанії, як Ralph Lauren та Under Armor, зараз пожинають плоди цих зусиль, коли покупці повертаються до магазинів, щоб поповнити свої шафи, і інвестори це помічають.
За словами аналітика BMO Capital Markets Сімеона Зігеля, значна частина галузі була захищена «покриттям COVID» під час кризи охорони...
2021-07-13
Пандемія COVID-19 2020 року сильно порушила світову економіку. В силу цих змін у 2020 році світовий ВВП скоротився на безпрецедентну величину: близько п’яти відсотків. І як наслідок, вартість міжнародної торгівлі впала майже на вісім відсотків.
Якщо припустити, що пандемія взята під контроль, на 2021 рік очікується відновлення світової економіки та міжнародної торгівлі до рівня 2019 року. Вплив COVID-19 на міжнародну торгівлю посилює нестабільну структуру, що спостерігалася протягом ост...
2021-07-06
Всі ми – покоління, яке полюбляє солодке. Ми знаємо, що занадто багато цукру є шкідливо, але скільки це – «занадто багато»?
Рекомендована добова норма споживання цукру зараз становить: для дітей 2–19 років – 6 чайних ложок (100 калорій); для дорослих жінок – 6 чайних ложок (100 калорій); для дорослих чоловіків – 9 чайних ложок (150 калорій)
Більшість американців перевищують ці норми, піддаючи себе ризику розвитку серцево-судинних захворювань...