Мережа SPAR у грудні відкрила два нових магазини
Мережа SPAR у грудні відкрила два нових магазини
2018-12-13

У грудні 2018 року мережа SPAR відкрила в Україні два магазини: один власний та один на умовах франчайзингу. Нові торгові об’єкти з’явилися у Луцьку (Волинська обл.) та у Ромнах (Сумська обл.).

У Луцьку торговий заклад працює по вулиці Карбишева 1, у приміщенні «Адреналін Сіті», у форматі SPAR Express. Торгова площа - 140 м кв. Для покупців є відділ Food to Go та працює дві каси.

У спеціальному відділі швидкого перекусу Food to go завжди є широкий асортимент популярних у всьому світі страв швидкого приготування: піци, фірмових хот-догів, італійських паніні, і все – незмінно високої якості. А також, гаряча запашна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою. Крім того, у магазині працюює фреш відділ зі свіжими овочами і фруктами.

У Ромнах магазин знаходиться за адресою бульвар Шевченка 29/67, торгова площа - 350 м. кВ., для покупців працює 3 каси. У супермаркеті є відділи Food to Go, власної випічки, де можна придбати завжди свіжу та запашну здобу; кулінарний, м’ясний та рибний відділи; великий фреш відділ зі свіжими овочами і фруктами за доступними цінами.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 12 тисяч магазинів, які діють у 48 країнах світу.