Новий сучасний супермаркет SPAR запрацював на Львівщині
Новий сучасний супермаркет SPAR запрацював на Львівщині
2024-08-23

На Львівщині, у місті Ходорів відкрився новий супермаркет SPAR. 

У четвер, 22 серпня, на вулиці Василя Стуса 13А у м.Ходорів, Львівської області відбулося святкове відкриття європейського супермаркету SPAR. Чимало жителів прийшли, аби скористатися спеціальними пропозиціями та купити все необхідне для святкового столу. Площа торгового залу становить 208,7 кв. м, працюють дві каси.

Тут представлений широкий асортимент товарів: свіже м'ясо, випічка з власної пекарні, готові страви.Також тут можна замовити піцу.

Також у SPAR багато ексклюзивних товарів власного імпорту та власної торгової марки. Так, гості магазину мають змогу придбати якісні товари за доступними цінами.

З нагоди відкриття відбулася й безпрограшна лотерея. Магазин працюватиме щодня з 8 до 22 години.

Довідково: сьогодні SPAR  – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу. В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети понад 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.