Новий європейський супермаркет SPAR запрацював на Івано-Франківщині
Новий європейський супермаркет SPAR запрацював на Івано-Франківщині
2024-07-09

У суботу, 6 липня, на вулиці Василя Стуса 32В у Калуші, Івано-Франківської області відбулося святкове відкриття європейського супермаркету SPAR. Чимало жителів прийшли, аби скористатися спеціальними пропозиціями та купити все необхідне для святкового столу.

Тут представлений широкий асортимент товарів: свіже м'ясо, випічка з власної пекарні, готові страви.Також тут можна замовити піцу.

Також у SPAR багато ексклюзивних товарів власного імпорту та власної торговельної марки. Так, гості магазину мають змогу придбати якісні товари за доступними цінами.

У супермаркеті є ранкова пропозиція на каву, так до 10 години її можна придбати з 25% знижкою. Є й програма лояльності, на касі можна оформити картку, або завантажити додаток DRUZI.

З нагоди відкриття відбулася й безпрограшна лотерея. Магазин працюватиме щодня з 8 до 22 години.

Довідково: сьогодні SPAR  – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу. В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети понад 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.