Бренд Demydiv презентував нові смаки хрону та оновлену етикетку
Бренд Demydiv презентував нові смаки хрону та оновлену етикетку
2024-05-10

Бренд Demydiv представляє своїм поціновувачам нові смаки хрону, що точно стануть фаворитами. Це хрін з морквою, хрін столовий з буряком і хрін з перцем чилі.

Директор з виробництва Демидівського консервного заводу Роман Трофимук, розповів, з якими стравами можна поєднати нові смаки хрону. 

Наприклад, хрін з морквою чудово доповнить смак риби. Гострий хрін контрастує з ніжною текстурою риби, створюючи цікаву гармонію смаків. Таке поєднання ідеально пасує до варених, запечених або грильованих видів риби, додаючи страві особливого характеру і смакового насичення.

Хрін з буряком пасує до м'яса. Цей соус додає йому аромату і витонченого присмаку. Він освіжає і підсилює смак м'яса. Хрін з буряком можна використовувати як гарнір до страви або як соус для заправки м'яса перед подачею на стіл. Цей смак хрону ідеально пасує й до салатів. Також його можна додати до супів або борщу для підвищення глибини смаку.

Хрін з перцем чилі – це поєднання гострого і витонченого смаку хрону з пікантністю і димністю перцю чилі, чимось нагадує гостру аджику. Цей соус надає, наприклад, оселедцю або будь-якій іншій рибі виразного гострого присмаку. Підійде також і до м'яса. Його, наприклад, можна використати для приготування маринаду.

До слова, «Демидівський хрін» – це вже бренд, який знають у всьому світі. Він натуральний на 100%, виготовлений за старовинним домашнім рецептом, не має жодних хімічних домішок. Ідеально смакує до м'яса та холодцю, зміцнює імунітет та має корисний вплив на увесь організм вцілому.

Джерело: стаття Бізнес.Район