МІЖНАРОДНА МЕРЕЖА SPAR БЕРЕ УЧАСТЬ У ВИТАВЦІ "ФРАНЧАЙЗИНГ"
МІЖНАРОДНА МЕРЕЖА SPAR БЕРЕ УЧАСТЬ У ВИТАВЦІ "ФРАНЧАЙЗИНГ"
2024-04-04

Франчайзинг є рушійною силою світової економіки та може стати потужним стимулом для розвитку вітчизняної. Міжнародна мережа SPAR, яка розвивається в Україні в першу чергу за рахунок франчайзингу, вже традиційно бере участь у виставці «Франчайзинг», що відзначає своє 20-ти річчя у цьому році.

Виставка "Франчайзинг" входить до ТОР-5 найбільших європейських виставок та є єдиним в Україні бізнес-майданчиком для купівлі/продажу франшиз, підбору комерційної нерухомості та усього необхідного для старту бізнесу. 

Виставка охоплює всі аспекти франчайзингової схеми ведення бізнесу: українські та іноземні франшизи, обладнання для відкриття бізнесу, послуги для бізнесу, комерційна нерухомість та програми фінансування.

Команда SPAR ортимала нагороду "За незламність" від організаторів заходу, адже є незмінним учасником виставки.

Проходитиме захід 2-4 квітня у ВЦ АККО Інтернешнл та буде корисна тим, хто мріє про власний бізнес або вже планує його розпочати.

На ній кращі експерти галузі будуть презентувати усе необхідне для вдалого старту власної справи:

1 надійні франшизи;

2 обладнання;

3 послуги для бізнесу;

4 комерційну нерухомість;

5 джерела фінансування.

Франчайзингові моделі можуть задовольнити найвибагливішого підприємця. Десятки напрямків бізнесу, у яких можна розпочати власну справу зі стартовим капіталом від кількох тисяч.

Детальніше тут:

https://franchexpo.com/