730 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ: ЯК УКРАЇНЦІ СТОЯТЬ НА ЗАХИСТІ СВОГО МАЙБУТНЬОГО, ОБ'ЄДНАВШИ ЗУСИЛЛЯ ЗІ SPAR ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ
730 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ: ЯК УКРАЇНЦІ СТОЯТЬ НА ЗАХИСТІ СВОГО МАЙБУТНЬОГО, ОБ'ЄДНАВШИ ЗУСИЛЛЯ ЗІ SPAR ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ
2024-02-24

Два роки усі ми, українці, живемо в час активної фази війни. Однак за цих 730 днів ми показали свою незламність та стали сильнішими та згуртованішими. 

Зараз кожен прагне бути ефективним та допомагати армії, щоб наблизити перемогу. Хтось перераховує частину заробітної плати, хтось виділяє час та волонтерить, хтось підтримує збори фондів. 

Власне, разом з вами, нам вдалось зібрати 2 078 707 грн на укомплектування аптечок в рамках ініціативи “Гривня для ЗСУ”, ще півтора мільйона гривень задонатили працівників зі своїх заробітних плат. До слова, у 2024 році ми збираємо на дрони, тому, якщо хочете долучитися до наближення перемоги - скажіть касиру SPAR, аби він додав певну суму до вашого чека, адже зараз важлива кожна гривня. 

За ці два роки SPAR Interational та партнери у різних країнах світу передали через нас на потреби армії  39,2 км якісної стрічки-липучки (Hook&Loop tape), чого достатньо на майже 50 тисяч турнікетів; десятки тисяч марлевих серветок, марлевих та еластичних бинтів для перев'язки, тампонади;  тисячі термоковдр для попередження гіпотермії; спеціальні пластирі zinc oxide plaster в ролах та пластирі для ран; тисячі повідон-йод (бетадин) — антисептик для знезараження ран; тисячі інфузійних систем для парентерального введення інфузій (розчинів); сотні мішків Амбу;  сотні шийних комірців (для фіксування шийного відділу при травмах);  сотні декомпресійних голок (для зняття напруженого пневмотораксу).

Завдяки діяльності волонтерського хабу VolWest Group, частиною якого є і SPAR,  13 292 українців пройшли курс тактичної медицини, передано 70 908 турнікетів, 2004 медичних нош та сформовано 32 026 сухпайків для потреб військових ЗСУ. Також центр допомоги вимушеним переселенцям прихистив 7037 осіб та здійснював підтримку притулкам для тварин, а саме було передано 150 896 кг корму.

SPAR International заснувала унікальний фонд підтримки, до якого активно долучилися країни-партнери SPAR у всьому світі. Завдяки цій підтримці було передано 430 тонн гуманітарного вантажу постраждалим містам України і ця діяльність продовжується.

 

Та усе це було б марно, якби не мужність наших захисників і захисниць. Тому дякуємо вам! 

Нам, будучи цивільними, складно навіть уявити, через що ви проходите, і якими силами вам дається захист кожного кілометра нашої землі. Фактично, в кожного з нас у родині є військові, яких ми чекаємо. Наш обов'язок й надалі підтримувати армію, адже це наша спільна боротьба. 

Спасибі за незламність. Разом до перемоги!