Новий європейський супермаркет SPAR запрацював у Клевані
Новий європейський супермаркет SPAR запрацював у Клевані
2023-12-26

Відтепер жителі Клевані мають змогу купувати якісні товари для усієї родини у зручному маркеті. З нагоди відкриття у SPAR чимало акцій та діє система лояльності.

У п’ятницю, 22 грудня, на вулиці Козацька, 10а у Клевані відкрив відбулося святкове відкриття європейського супермаркету SPAR. Чимало жителів прийшли, аби скористатися спеціальними пропозиціями та купити все необхідне для святкового столу.

Тут представлений широкий асортимент товарів: свіже м'ясо, випічка з власної пекарні, готові страви. Окрім того тут можна замовити піцу, а з нагоди відкриття до кінця року діє -25% на неї.

Також у SPAR багато ексклюзивних товарів власного імпорту та власної торговельної марки. Так, гості магазину мають змогу придбати якісні товари за доступними цінами.

У супермаркеті є ранкова пропозиція на каву, так до 11 години її можна придбати з 30% знижкою. Є й програма лояльності, на касі можна оформити картку, або завантажити додаток DRUZI.

З нагоди відкриття відбулася й безпрограшна лотерея. Можна було отримати аж до 1000 гривень бонусів на картку.

Магазин працюватиме щодня з 8 до 22 години.

Довідково: сьогодні SPAR  – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу. В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети понад 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.