Новий SPAR відкрив свої двері для мешканців столиці
Новий SPAR відкрив свої двері для мешканців столиці
2023-11-16

12 листопада на вулиці Срібнокільська,1 у Києві розпочав роботу ще один супермаркет SPAR. Торговий заклад готовий радувати своїх клієнтів різноманітністю та зручністю.

Цей новий супермаркет має площу у 128 метрів квадратних, а особливістю є наявність двох входів, що робить покупки ще зручнішими для відвідувачів.

SPAR на Срібнокільській пропонує не лише широкий асортимент продуктів, але і свіжу випічку, ароматну каву та можливість взяти перекуси для тих, хто поспішає.

Однією з особливостей магазину є велика кількість товарів власної торговельної марки SPAR та імпортованих продуктів. Це дозволяє покупцям насолоджуватися якісними товарами за доступними цінами.

"Ми докладаємо всіх зусиль, щоб створити для наших клієнтів комфортне та цікаве місце для шопінгу. Віримо, що розташування нашого магазину та його особливості дозволять нам стати улюбленим місцем для шанувальників SPAR," - розповідають у компанії.

Також, компанія запрошує тих, хто мріє про власний бізнес, відкрити свій супермаркет SPAR. Для цього достатньо залишити заявку на сайті spar.ua/franchise, де можна долучитися до успішної мережі та отримати всебічну підтримку у веденні бізнесу.

Запрошуємо всіх прийти та насолодитися якісними покупками у новому SPAR на Срібнокільській,1. Ми чекаємо на вас!