Унікальні чипси зі смаком борщу відтепер можна придбати й в Україні
Унікальні чипси зі смаком борщу відтепер можна придбати й в Україні
2023-04-27

Литовський виробний CHAZZ  разом з українськими працівниками розробив новий смак чипсів з борщем. Усі ж прибутки з продажу цього товару він передає до організації VšĮ “Iki pergalės”, яка допомагає нашим військовим.

Нещодавно у Литві презентували новий смак та благодійну ініціативу від CHAZZ. З початку активної фази війни до них приїхало чимало українців, а дехто почав працювати у компанії. Тож керівництво вирішило якось підтримати вимушених переселенців і запропонувало розробити смак унікальної української страви – борщу.

Окрім того, литовці вдячні нашій державі, за стримування ворога, й за те, що вони зараз живуть у мирній країні. Тому було прийняте рішення увесь прибуток від реалізації цих чипсів CHAZZ передавати організації VšĮ “Iki pergalės”, яка проводить навчання для військових, а також працює під їх запити, постачаючи необхідну допомогу на передову.

Чипси вже підкорили серця європейців та продаються у Великій Британії, Ірландії, Польщі, Нідерландах, Бельгії, Латвії та Естонії. Новий продукт – це своєрідне нагадування про те, що війна в Україні триває і шана та повага захисникам, які боронять браму Європи. Слова «Дякуємо, Україно» навіть розміщені на упаковці.

Наприкінці квітня перша партія чипсів CHAZZ з’явилася в Україні. Зі ексклюзивними постачальниками стали мережі «Наш Край» та SPAR. В лінійці чипсів є ще чимало несподіваних смаків.