Головні новини SPAR за березень
Головні новини SPAR за березень
2023-04-04

Дайджест новин за березень від мереж супермаркетів «Наш Край» та SPAR

Нові магазини

У березні відкрито два магазини. Зокрема запрацював SPAR в Ірпені на вулиці Покровська, 5. Відкриття відбулося 23 березня. Площа торгового залу - 144 квадратних метри, у магазині працюють дві каси. Представлений широкий асортимент продуктів, включаючи свіже м'ясо та власну випічку. У SPAR традиційно великий вибір продуктів власного імпорту та власних торговельних  марок. Також працює зона Food to Go та готують піцу.

12 березня відбулося офіційне відкриття нового супермаркету SPAR для жителів Івано-Франківської області. Він розташований в селі Дзвиняч на вулиці Степеняка, 2.

Магазин має площу залу 115 кв.м, а для зручності гостей працює дві каси. У новенькому SPAR присутня зона  Food to Go: можна випити смачної кави, або чаю та перекусити. Також усі охочі можуть замовити гарячу піцу, яку одразу приготують у супермаркеті.

Підтримка ЗСУ

Вже понад півроку триває ініціатива «Гривня для ЗСУ». Гості магазинів мереж можуть додати будь-яку суму до чеку. Зібрані кошти передають на укомплектування індивідуальних аптечок військовим. В рамках ініціативи «Гривня для ЗСУ» у березні вдалося зібрати та рекордну суму - 142 982 гривні. За весь період зібрано понад 1,1 мільйон гривень.

 

Розвиток спорту

SPAR International стала спонсором цьогорічного 37-го Чемпіонату Європи з легкої атлетики в Стамбулі (European Athletics Indoor Championships). Протягом чотирьох днів участь у змаганнях взяли понад 600 спортсменів із приблизно 50 європейських країн. SPAR підтримує легкоатлетів ще з 1996 року. Знаменита українська стрибунка у висоту Ярослава Магучих здобула золото чемпіонату Європи з легкої атлетики, що проходить у Стамбулі. 21-річна дніпрянка із першої спроби взяла висоту 1.98 м.

 

Також у Луцьку, у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків відбувся VI всеукраїнський благодійний фестиваль бального танцю Volyn Open - 2023. Цього року у фестивалі взяли участь 1400 танцювальних пар дітей, підлітків та дорослих з різних куточків України. Мережа  SPAR стала спонсором та партнером фестивалю.

У своїй діяльності, SPAR прагне сприяти здоровому способу життя та активному відпочинку, а також розвитку молодіжного спорту та підтримці талановитих  людей.