На Прикарпатті  відкрився новий магазин SPAR
На Прикарпатті відкрився новий магазин SPAR
2023-03-14

У неділю, 12 березня відбулося офіційне відкриття нового супермаркету SPAR для жителів Івано-Франківської області. Він розташований в селі Дзвиняч на вулиці Степеняка, 2.

Магазин має площу залу 115 кв.м, а для зручності гостей працює дві каси. У новенькому SPAR присутня зона  Food to Go: можна випити смачної кави, або чаю та перекусити. Також усі охочі можуть замовити гарячу піцу, яку одразу приготують у супермаркеті.

Окрім того, працює відділ кулінарії, де продаються готові страви. У магазині широкий асортимент свіжого м'яса.

У магазині широкий асортимент товарів на щодень. Зокрема, в магазині представлені чимало товарів власних торговельних  марок та власного імпорту. Це означає, що гості зможуть придбати якісні та доступні продукти від міжнародних брендів. Звісно на полицях присутні товари місцевих та українських виробників.

Хочете стати нашим партнером-франчайзі - заповніть заявку та отримайте безкоштовну консультацію

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.