Понад 118 тисяч гривень зібрано у лютому на укоплектування індивідуальних військових аптечок
Понад 118 тисяч гривень зібрано у лютому на укоплектування індивідуальних військових аптечок
2023-03-06

Мережі супермаркетів SPAR та "Наш Край" продовжують підтримувати Збройні Сили України. У лютому 2023 був рік, як ми усі живемо під час активної фази війни з росією. Тож наші гості розуміли, як важливо продовжувати підтримувати захисників, аби боротися далі. Так, в рамках благодійної ініціативи "Гривня для ЗСУ", вдалося зібрати 118 710 гривень. Ці кошти підуть на укомплектування індивідуальних медичних аптечок для бійців.

Пройшов рік відчайдушної боротьби й підтримка військових стає все більш актуальною. Багато людей хочуть допомогти людям, які ризикують своїм життям на передовій, і така ініціатива дає можливість кожному охочому долучитися до благодійного проєкту, адже потрібно просто додати будь-яку суму до чека при покупці товарів у мережах "Наш Край" та SPAR.

Зібрані кошти допоможуть забезпечити бійців індивідуальними медичними аптечками, які вони зможуть використовувати на передовій. Це є дуже важливим, оскільки військові постійно знаходяться в умовах ризику, тож вчасна домедична допомога може врятувати життя військових.

Ініціатива "Гривня для ЗСУ" продовжується. Якщо ви хочете до неї долучитися - повідомте касира про своє бажання та додайте будь-яку суму до чеку.