Ми відкрили вже п’ятий SPAR у Тернополі
Ми відкрили вже п’ятий SPAR у Тернополі
2022-08-23

17 серпня у м. Тернопіль розпочав роботу новий, вже п’ятий у місті, магазин SPAR. Розташований торговельний заклад за адресою бульвар Шевченка, 19. Його площа становить 123 кв.м. Окрім основної продукції – бакалії, молочних продуктів, фруктів та овочів, ковбасних та хлібобулочних виробів, - є розливне пиво, а також відділи власної випічки та кулінарії. Присутня зона Food to Go де є широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу, сучасний кавовий апарат із меленою ароматною кавою, яку можна випити на місці чи взяти з собою.

Магазин працює за системою франчайзингу. Про це можна дізнатись більше за посиланням http://bit.ly/37JhRVu

Також у новому магазині SPAR діє програма лояльності DRUZI, що дозволяє покупцям відслідковувати накопичені та витрачені бонуси й економити на наступних покупках, бачити історію покупок та отримувати персональні пропозиції.

Завантажити додаток DRUZI можна за посиланням https://druzi.cards/

Сьогодні ми не тільки підтримуємо діяльність наших магазинів, а й відновлюємо розвиток мережі. Адже зараз існує істотна передумова для бізнесу зосередитись саме у західних регіонах, і тут ми, як ніхто, добре володіємо знанням ринку нерухомості, базою постачальників та головне – маємо надійних партнерів. Адже SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 49 країнах світу.