У Калуші наприкінці червня відкрився новий магазин SPAR
У Калуші наприкінці червня відкрився новий магазин SPAR
2022-06-28

Наприкінці червня у Калуші (Івано-Франківська обл.) відкрився новий магазин SPAR.

Це вже друге відкриття під час війни з російськими окупантами. Новий торговельний заклад працює на умовах франчайзингу. Його площа становить 165 м кв, працює  2-і каси. Окрім основної продукції – бакалії, молочних продуктів, фруктів та овочів, ковбасних та хлібобулочних виробів, - є відділ свіжого м’яса. Присутня зона Food to Go де є широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу, сучасний кавовий апарат із меленою ароматною кавою, яку можна випити на місці чи взяти з собою.

Широкий асортимент власного імпорту, зона Food to Go із чудовим вибором сендвічів, паніні та запашною кавою – все це яскраво виділяє магазин SPAR від конкурентів.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.