SPAR Україна розвиток в Україні: незабаром відкриття ймовірно першого нового торговельного закладу у воєнний час
SPAR Україна розвиток в Україні: незабаром відкриття ймовірно першого нового торговельного закладу у воєнний час
2022-03-28

SPAR Україна підтримує роботу магазинів та продовжує розвиток в Україні.

Ми працюємо на економічному фронті, адже бізнес в Україні повинен забезпечити тил та надійну підтримку на передовій.

З перших днів війни ми отримала потужну гуманітарну допомогу від багатьох партнерів SPAR у Європі та світі. І вона продовжує надходити задля підтримки України та українців, які потрапили в епіцентр військових дій.

Водночас, сьогодні ми не тільки підтримуємо діяльність наших магазинів, а й знову відновлюємо розвиток мережі. Адже зараз існує істотна передумова для бізнесу зосередитись саме у західних регіонах, і тут ми, як ніхто, добре володіємо знанням ринку нерухомості, базою постачальників та головне – маємо надійних партнерів.

Наші фахівці розробляють та надають готовий бізнес-план із врахуванням усіх особливостей регіону та місця розташування торговельного об’єкту, готують ефективний маркетинговий план, надають кваліфіковану допомогу та супровід під час і після відкриття магазину, автоматизують роботу торговельного закладу завдяки власному програмному забезпеченню та надають унікальну програму лояльності.

Незабаром відбудеться відкриття супермаркету SPAR у Чернівецькій області, с. Великий Кучурів (вул. Головна, 24-А). Ймовірно, це буде перший новий торговельний заклад, що відкритий в Україні у воєнний час. І ми віримо, що не останній, що наші дії надихнуть багатьох підприємців знову інвестувати і розвивати економіку України. Торговельна площа нового закладу 131,5 кв. м, на якій уже традиційно, окрім основної продукції – бакалії, молочних продуктів, фруктів та овочів, консервів, ковбас та хлібобулочних виробів – також буде зона Food to Go із запашною кавою, смачними хот-догами та паніні. Для обслуговування покупців працюватиме 2 каси. Про дату відкриття ми обов’язково повідомимо додатково.

Якщо ти активний, хочеш відкрити чи відновити власний бізнес, прагнеш відновлювати економіку, то саме час діяти. За підтримки надійних партнерів – це можливо.