Незалежні підприємці SPAR у всьому світі об’єднуються та надають гуманітарну підтримку Україні
Незалежні підприємці SPAR у всьому світі об’єднуються та надають гуманітарну підтримку Україні
2022-03-18

SPAR у всьому світі об’єднується та надає підтримку українським колегам SPAR та народу України.

SPAR International активно співпрацює зі SPAR Україна від початку вторгнення. Для того, щоб компанія SPAR Україна могла підтримувати постачання необхідних продуктів для місцевих громад, SPAR International заснувала унікальний фонд підтримки, до якого активно долучилися країни-партнери SPAR у всьому світі. Цей фонд розпочав негайно надсилати фінансову допомогу в Україну і буде підтримувати SPAR Україна фінансово для продовження закупівель продуктів на місцевому рівні з наявних джерел постачання.

Крім того, SPAR International розпочали міжнародну кампанію із залучення коштів на підтримку гуманітарної роботи Malteser International (Мальтійський Орден), а також окремі організації SPAR з різних країн зробили додаткові значні пожертви до фондів екстреної допомоги, включаючи UNICEF і Червоний Хрест.

SPAR Україна вже отримали близько 80 тон гуманітарної допомоги від партнерів SPAR зі всього світу та центрального офісу SPAR International. Це продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби та набори першої медичної допомоги, які прибули у Луцьк та розподіляться по різних напрямках, щоб далі продовжити свій шлях у ті куточки України, які зазнали руйнувань та перебувають на межі гуманітарної катастрофи. 

SPAR Україна щиро вдячні партнерам, зокрема: SPAR Грузія, SPAR Польща, SPAR Данія, SPAR Гран-Канарія, SPAR Албанія, SPAR Норвегія, SPAR Німеччина, SPAR Нідерланди, SPAR Угорщина, SPAR Швейцарія, SPAR Австрія, SPAR Бельгія, SPAR Ірландія, SPAR Італія, SPAR Іспанія.

Минулими днями працівники SPAR Україна активно формували гуманітарні набори для переселенців, сухпайки на передову та відвантажували дитяче харчування, засоби гігієни та продукти, що не потребують приготування, у зони гуманітарної катастрофи.

Частину допомоги уже передали та роздали вимушеним переселенцям у м. Теплик згідно списків Військової обласної адміністрації, а також територіальному центру соціального обслуговування у м. Луцьк. Ще частину гуманітарного вантажу плануємо відправити у Харків та передати Мальтійському Ордену у Львові.

Віктор Мольченко, генеральний директор SPAR Україна: «Ми робимо все можливе для того, щоб максимальна кількість українців і надалі мала доступ до товарів першої необхідності… дух сильний, як ніколи».

Прес-служба SPAR International: «Ми поділяємо цей дух рішучості і будемо продовжувати робити все, щоб SPAR Україна продовжувала обслуговувати своїх клієнтів навіть у цих найскладніших обставинах.

Нас справді надихають сміливість, рішучість та відданість наших колег в Україні, які продовжують піклуватися про свої громади. Зі свого боку ми робимо все можливе для їхньої підтримки.

Протягом 90 років SPAR керується простою, але потужною філософією: завдяки об’єднанню та спільній роботі незалежні роздрібні мережі будуть процвітати. Це бачення SPAR, що ми всі виграємо від єдності та співпраці, об’єднання ресурсів та підтримки один одного, як ніколи актуальне у такі кризові часи».